söndag, mars 27, 2011

Multikulti-fanatikerna blir aldrig nöjda

Sveriges regering -fanatiker

När SD kom in i riksdagen i september gladdes jag. I min naiva tro inbillade jag att vi nått botten av multikulti-eländet, att det från och med nu skulle bli bättre. Tänk vad fel man kan ha. Det har inte blivit bättre, tvärtom har multikulti-fanatikerna trappat upp sina ansträngningar för att befästa mångkulturen. Redan innan SD kom in i riksdagen tog Sverige emot 32 % av alla kvotflyktingar, trots att Sverige inte har mer än drygt 1 % av Europas totala befolkning.
Men detta var inte tillräckligt för fantatikerna. Sedan riksdagsvalet har regeringen kommit överens med miljöpartiet att belöna illegala invandrare med fri skola och sjukvård, och Migrationsverket har flugit ner till Libyen för att aktivt hämta hit folk att ge uppehållstillstånd.
Men fanatikerna är fortfarande inte nöjda. Mp vill införa helt fri invandring. Även folkpartisten Lars Henric Ekstrand är inne på samma spår. Alla som inte är dömda för brott ska utan undantag beviljas uppehållstillstånd, och ska även ha rätt till sociala förmåner om man bor utomlands. I praktiken är det alltså fritt fram att komma till Sverige, och samma dag som man beviljas uppehållstillstånd återvända hem för att sedan försörjas livet ut av svenskt socialbidrag.

Jag begriper inte hur fanatikerna tänker. Dom tycks vara fullständigt likgiltiga för konsekvenserna av sitt handlande. Mångkulturen är överordnad allt annat. Inga kostnader eller lidande är för stort. Mångkulturen ska befästas till varje pris.
Lenin sade sig vara beredd att utrota nio tiondelar av befolkningen för att säkra socialismen, mångkulturens väktare uppvisar en snarlik mentalitet.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,