söndag, december 12, 2010

Det är inte terroristerna som skrämmer mig


Då har Sverige alltså fått sin första självmordsbombare, men knappast sin sista. Ett försök att spränga julhandlande svenskar i luften slutade ändå ganska lyckligt, ingen blev sprängd utan islamisten som bar på bomberna. Det kunde slutat mycket värre, om allt gått som planerat hade flera oskyldiga människor antagligen fått sätta livet till. Men trots detta är det inte terrorister och självmordsbombare som skrämmer mig mest, det är de fredliga islamisterna.
Terroristerna kommer aldrig att utgöra något reellt hot mot vårt samhälle. Dom kan kan hota, dom kan spränga, dom kan döda, och alldeles säkert åsamka enskilda personer eller familjer stort lidande. Men mer än så kommer dom aldrig kunna åstadkomma.
Det samma kan man tyvärr inte säga om män som Abd al Haqq Kielan eller Mahmoud Aldebe, dessa snälla muslimska "mysfarbröder" som talar så fint om tolerans, mångfald och samexistens. Dom är fruktansvärt farliga. Genom skicklig lobbyverksamhet har de fredliga islamisterna, dessa ulvar i fårakläder lyckats vinna acceptans i de politiska finrummen och flyttat fram sina positioner. Genom massinvandring och högt barnafödande växer dom sig starkare och starkare, och fega och naiva politiker bjuder dem inget motstånd.
Europa så som vi känner det håller på att försvinna. Islamismens växande makt utgör på sikt ett hot mot den västerländska civilisations själva existens, och det skrämmer mig mycket mer än misslyckade självmordsbombare.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,