lördag, september 25, 2010

Osmakligt, Aftonbladet!


Här ser ni en dagsaktuell skärmdump från Aftonbladets nätupplaga. Sedan valdagen för snart en vecka sedan har Aftonbladet lagt mycket av sin energi på att bedriva hetskampanj mot SD. Man kan helt klart ifrågasätta huruvida det är lämpligt att en nyhetstidning ägnar sig åt opinionsbildning utanför ledarsidan, men visst, det är deras rätt att göra det om dom så önskar. Dock så tycker jag att man kan kräva att dom håller sig inom anständighetens gränser, vilket dom helt klart inte gör i det här fallet.
I artikeln får vi läsa om SD-politikern Issa Issa från Göteborg som blivit sparkad, slagen i huvudet med en flaska samt knigghuggen i axeln av ett 40-tal islamister. Ett av de grövsta överfallen som det politiska Sverige sett sedan mordet på Anna Lindh, och hur hanterar Aftonbladet det? I anslutning till artikeln, strax ovanför bilden där Issa ligger med blåtira, jack i pannan och förlamad högerarm manar man sina läsare till fortsatt kamp mot SD! Det är så vedervärdigt att det knappt går att beskriva!
Det är denna häxjakt som Aftonbladet tillsammans med resten av det politiska och massmediala etablissemanget bedrivit, som har piskat upp den hatstämning mot SD vilket lett till attacker mot våra företrädare. På två veckor har vi sett tre stycken knivöverfall med SD-fientliga motiv. En slump? Knappast.
Aftonbladet borde lägga ner sin kampanj omedelbart, eller tänker dom fortsätta tills någon blir dödad? Tänker dom ens sluta då?

Uppdatering: Artikel GP. Det är precis sånt här jag talar om: avhuminisering. SD har aldrig uttryckt sig så här grovt om muslimer i Sverige.


Andra bloggar om: , ,