torsdag, maj 13, 2010

Mer info om den muslimska attacken mot Lars Vilks

Mer och mer info kommer fram om den islamiska attacken mot Lars Vilks som jag skrev om igår. Ett nytt klipp har lagts upp på Youtube och kan beskådas nedan.


Det islamiska demokratiföraktet blir om möjligt än tydligare. En svensk flicka försöker förklara för pöbeln att dom inskränker yttrandefriheten (0:29), men möts av burop och hotfulla gester. En svensk kille ådrar sig också mobbens ilska av någon anledning (1:57), han blir omringad, hotad, slagen och spottad på.

Nöjda med sin seger över demokratin skryter och gratulerar islamisterna varandra på Facebook. Det driftiga folket på Flashback har identifierat en av de inblandade islamisterna som Azim Almaani och kan presentera följande skärmdump från hans loggsida, det mest intressanta är markerat med röda streck. (Tack till bloggen Den lätta brigaden)

Ytterligare skärmdump från Azims Facebooksida

En av de som kommenterar är Aya Badawi som även driver en blogg. Där försvarar hon attacken mot Vilks och går istället till angrepp mot polisen för att de stoppade överfallet. Tidigare har hon även skrivit att ingen "Swedi" får kränka hennes profet, eller tala illa om Palestina, och den som gör det får skylla sig själv om han eller hon råkar illa ut.

På östfronten intet nytt med andra ord. Jag avslutar med ett citat från den persiske storkungen Yazdgird III. Det må vara över 1000 år gammalt,men det känns lika aktuellt idag:
"Jag råder er att återvända till er ödleinfekterade öken. Släpp inte dina grymma barbariska araber som är som rabiata djur lösa över våra städer. Upphör med att mörda mitt folk. Upphör med att plundra mitt folk. Upphör med kidnappningen av våra döttrar i din Allah akbars namn. Upphör med dessa brott och onda gärningar. (...)Stanna i er öknen med er Allah akbar, och håll er borta från våra städer, för vedervärdig är er tro och brutalt är ert beteende."

Uppdatering 14 Maj: Två nya filmklipp: