måndag, april 20, 2009

EP-valmöte i Halmstad

Igår var det återigen dags för EP-valmöte i Halland, den här gången nere i Halmstad. Jag var nere och deltog på mötet tillsammans med vice ordförande Jörgen Pejle.

Mötet inleddes med att SD-Halmstads ordförande Lorentz Neumann hälsade alla välkomna och kort berättade om partiets verksamhet i Halmstad. Och det är svårt att inte bli imponerad. Vi i Varberg gör så gott vi kan men vi spelar inte i samma liga som SD-Halmstad, något som inte minst märktes på uppslutningen på mötet. Det var mer än dubbelt så många deltagare här som i Varberg, och andelen lokala deltagare var också påtagligt högre.

Därefter tog dagens huvudtalare, listtrean Per-Arne Wahlberg över ordet och talade om bl.a. hur EU lägger sig i Sveriges jaktpolitik och hur den svenska sommarhagen ska få lov att se ut. Vad kan man säga om hans tal i övrigt? Han är utan tvekan en bättre talare än mig, men någon Björn Söder eller Kent Ekeroth är han knappast heller.

Efter Per-Arnes tal serverades det fika bestående av smörgåsar, sockerkaka och kaffe. Sockerkakan i synnerhet var mycket god. Både jag och Jörgen passade på att köpa varsin kampanjtröja vilka lär komma till god användning under den kommande valrörelsen.
Enligt SD-Kurirens rapport så anmälde också inte mindre än tio nya personer intresse för medlemskap efter mötet, en stor framgång med andra ord.
Ett stort tack till SD-Halmstad för ett trevligt och väl organiserat evenemang. Om inte förr så ses vi under torgmötesturnén i Maj.

Andra bloggar om: , , , ,