söndag, oktober 21, 2007

Se hit alla socialister


Hallå, alla socialister. Jag har en fråga till er: Vad tusan är ert problem egentligen? Nu talar jag inte om era knasiga åsikter, utan om era attitydproblem. Som en politiskt intresserad internetanvändare hamnar man ofta i diskussion med meningsmotståndare på olika forum. Grovt räknat tycker jag mig se två olika sorters meningsmotståndare som ogillar vad jag står för.


1. Icke-socialister, som på ett sakligt sätt argumenterar för sin sak och respekterar att alla inte tycker likadant.
2. Socialister vars vanligaste argument ofta är något i stil med ”Jävla nassesvin”, ”Dra åt helvete” eller ”Du är dum i huvudet”.


Ärligt talat, är det verkligen så svårt att visa lite vanlig hyfs? Och varför är det nästan uteslutande ni socialister som beter sig så? Är det så att det främst är aggressiva och intoleranta människor som attraheras av socialismen? Eller är det socialismen som gör normala människor aggressiva och intoleranta?


Intoleranta är ni i vilket fall som helst, vilket givetvis inte är så lite motsägelsefullt då ett av era främsta argument för mångkultur är att man ska vara tolerant och acceptera människors olikheter. Vilka är ni att tala om tolerans inför olikheter när ni konstant spyr ut hat och oförskämdheter över alla som inte tycker som ni?


Detta är kanske inte mitt mest konstruktiva inlägg, men det behövde ändå komma ut efter att jag under det senaste dygnet suttit i diskussion med fler vänstervridna hatmånglare än vad som kan anses som hälsosamt.
För ordningens skull får jag väl också påpeka att det faktiskt finns en del vänstermänniskor på nätet som klarar av att bete sig på ett respektabelt sätt. Just nu tänker jag då främst på Martin från bloggen Martins politiska. Tyvärr är den sortens vänstermänniskor dock i klar minoritet, precis som de oförskämda typerna är i minoritet bland icke-socialisterna.


PS. Ni socialister som tänker lämna en kommentar, se till att få era värsta aggressioner ut ur kroppen innan ni skriver. Inlägg med förolämpningar och hatbudskap kommer att raderas.Andra bloggar om: , ,