torsdag, augusti 16, 2007

Kränkt i sitt hem, kränkt på internet


Så har det hänt igen, ännu en attack från extremvänstern mot SD. Och den här gången var det till och med värre än vanligt vill jag påstå.Tre maskerade män stormade igår in i SDU-ordförande Martin Kinnunens hem i Stockholm. Då Martin vid tillfället inte var hemma gav sig de tuffa revolutionärerna istället på hans ensamma sambo som hotades med kniv, bakbands med tejp och kastades ut i trappuppgången. Där lämnades hon sedan med budskapet att nästa gång skulle det bli ännu värre om inte Martin lämnade SD. Martin och hans sambo har nu lämnat Sverige på obestämd tid. (Och borde väl då rimligtvis klassas som flyktingar av de politiska debattörer som vill ge Irakier flyktingstatus? ) Mer om överfallet här och här.


Kränkningen slutar dock inte där. Tvärtom har den fortsatt över internet. På diverse vänstervridna forum och bloggar blandas jubel i stil med ”Haha, rätt åt henne” med påstående om att hela historien skulle vara påhittad av SD för att vinna sympatier. Detta ”bevisar” man genom att ingen antifa-sajt hittills lagt upp någon skrytsam rapport om händelsen, vilket annars är brukligt. Undrar varför? Kan det vara för att de trots allt är kloka nog att begripa att sådant beteende enbart resulterar i avsky från gemene man? Visst, dom hävdar gärna att dom struntar i vad ”fulmedia” skriver om dem, men det är helt enkelt inte sant. Dom vill givetvis likt alla andra ha folkligt stöd för sin sak, och det vinner man inte genom ett så fegt och ynkligt beteende.
Att sparka på någon som redan ligger ner med sådana påståenden är rent ut sagt vidrigt, och berörda personer borde verkligen skämmas. Men det kommer de givetvis inte att göra, socialister är ju som bekant skamlösa.


Vad beträffar de personer som utförde illdådet så borde dessa givetvis också skämmas. Och sedan borde de överlämna sig till polisen så att de kan få den vård de behöver. För helt friska kan de omöjligt vara. En psykiskt frisk människa har vissa spärrar och skulle aldrig göra något sådant. Jag vill minnas att en av stenkastarna från Gbg 01 dömdes till psykisk vård. Då liksom nu funderar jag på om socialism verkligen är ett politiskt ställningstagande, eller bara en psykisk störning.


Andra bloggar om: , , ,