lördag, mars 03, 2007

Varför ljuger vänstern om ungdomshuset?

I den danska huvudstaden fortsätter eländet kopplat till det så kallade ”ungdomshuset”. För tredje dagen i rad tvingas polisen avstå från sina ordinarie arbetsuppgifter för att istället agera barnvakt åt vänstervridna bråkmakare med fula frisyrer. I vanlig ordning tror dessa att de flesta problemen här i världen kan lösas genom att kasta sten, bränna bilar, och uppenbarligen: Stjäla cyklar.
Hela bråket handlar om att rånluvefigurerna vill få behålla sitt hus för att dom anser att det krävs en frizon för ungdomar där inte pengar styr allt.

Men vänta lite nu. Något stämmer inte här.

För det första så äger inte bråkmakarna huset, och det har dom heller aldrig gjort. Däremot lät Köpenhamns stad dem bedriva verksamhet där tidigare. (Fråga mig inte varför.) Nu så ägs dock huset av den kristna församlingen Fadershuset, och dom har gjort klart att bråkmakarna ska ut, således är deras närvaro olaglig.
För det andra är det inget ”ungdomshus”, där vanliga danska ungdomar samlas för att kasta dart eller spela biljard. Det är ett ”vänsterhus”, och det brukas nog på ett mer traditionell socialistiskt vis, t.ex som plats för förvaring av stöldgods, sexuella övergrepp och planering av våldsdåd mot oliktänkande.

Kan någon från vänster förklara för mig varför ni ljuger?


Andra bloggar om: , , , , , , , ,