torsdag, februari 15, 2007

En dumstrut åt Per-Erik Andh

Under rubriken ”Sverigedemokrater saknar trovärdighet” häver Gotlands-sossen Per-Erik Andh ur sig en massa dumheter om Sverigedemokraterna. Efter att i vanlig ordning rasiststämplat alla som inte betraktar Sverige som något slags allemansland tar den gode Per-Erik till anklagelser som till och med borde få den mest luttrade Sverigedemokraten att höja på ögonbrynen.


Sverigedemokraterna styrs av sitt principprogram och av tre böcker med nästintill bibelstatus. För status som koranen lär det väl knappast bli tal om? Den första boken heter Mångkultur och välfärd, och den innehåller kraftigt överdrivna siffror om hur mycket invandringen i Sverige kostar. Den andra boken har titeln En tom säck kan inte stå, och hör och häpna, där är det genomgående temat att förintelsen förnekas. Något av det mest ondskefulla som skådats på denna jord och som en hel värld vet är sant sopas under mattan som om det inte har hänt. Det är enbart synd och skam att sådana åsikter förekommer bland Sverigedemokraterna. Den tredje boken, Den judiska rasismen, är skriven av en före detta Ku Klux Klan-medlem. Något mer behövs knappast sägas om den boken. Tillsammans med princip- och handlingsprogrammet är dessa böcker centrala i Sverigedemokraternas interna partiarbete. Jag vet att det hänvisas friskt till och pratas och diskuteras om böckernas innehåll. Därför är Sverigedemokraterna definitivt rasistiskt.

Därefter avslutar han sitt alster med att mena på att SD:s partisekreterare Björn Söder borde ikläs en dumstrut.

För att bemöta: Visst gör vi bruk av Lars Jansson bok ”Mångkultur eller välfärd”. Boken säljs i partiets webb-butik och det har vi aldrig försökt dölja. Men att vi skulle hålla oss med kkk-litteratur och böcker som förnekar förintelsen är givetvis bara trams, det vet var och en som närvarat på ett sd-möte. Antagligen vet även Per-Erik det, det vore ju bra tragiskt om Sveriges största parti inte skulle kunna lyckas vaska fram företrädare med mer vett bakom pannan än så. Men så är nog inte fallet heller. Karl’n har väl fått nys om att det är lagligt att förtala partier då de inte är fysiska personer, och ljuger därför för allt vad han är värd. En taktik som sossarna även brukat förr.

Per-Erik slipper alltså åtal, men belönas ändå med en dumstrut av mig. Den har han sannerligen förtjänat.