torsdag, januari 04, 2007

På tal om LO

Tänkte redan för några dagar sedan skriva en post om LO, men det blev aldrig av. Och igår dök det upp ytterligare en sak kopplat till LO som var värt att skriva om. Det får bli två korta notiser i samma post.


Fel att hacka LO:s hemsida

Som ni säkert har läst har LO fått sin hemsida hackad, och där sajten låg hittade man under några timmar istället en text som hävdade att LO-medlemmarnas pengar användes till att smutskasta småföretagare. Detta är iof sant, och smutskastningen stannar ju inte där, utan drabbar alla som inte står med mössan i handen när arbetarrörelsens pampar kommer på besök. LO:s ledning må vara en samling giriga, egoistiska maktmissbrukare, men faktum är att det är deras demokratiska rättighet att vara det. Att man inte gillar någon berättigar inte att utsätta denna för brott. Skäms på er, hackare.

Bilden är ritad av Kalle Strokirk, jag hoppas att han inte bryr sig om att jag använder den.


Karl-Olof är en riktig knäppgök

Att LO inte gillar SD är ingen hemlighet. Ej heller att dom inte klarar av att bemöta SD med någon saklig kritik. Senast i raden över pinsamma angrepp är Transports Karl-Olof Andersson. SD är nazister menar Andersson. Hans argument för detta är:
1, SD betraktar inte samer som svenskar
2, SD tycker att fackföreningarna har fått för mycket makt.
Om vi börjar med punkt ett så delar väl SD sin åsikt med SAP? Dessa brukar ju kalla samernas för Sveriges ursprungsbefolkning. Hur kan man vara ursprungsbefolkning om man inte ens är ett eget folk? Är ditt eget parti också nazister, Karl-Olof?
Gällande punkt två så delas denna av Moderaterna. Är Reinfeldt och hans grabbar nazister de med, Karl-Olof?
Läs även Tommy Funebos postning: Infiltratör eller lallare