tisdag, november 14, 2006

Extremistparti i migrationsdomstolarna

Som första svenska blogg kan ErikHellsborn-blogspot avslöja att det lilla extremistpartiet ”Miljöpartiet –De gröna” efter årets valframgångar kommer ta plats i samtliga landets tre migrationsdomstolar.
Miljöpartiet är vida kända för sin extremistiska syn på invandring. Tidigare i år var man t.ex. med och drev igenom en lag om tillfällig amnesti. Lagen innebar att invandrare som efter avvisningsbeslut illegalt stannat kvar i Sverige belönades med ny prövning. Många sakkunniga menar att detta bara är början och att de gröna på sikt även vill belöna mördare och sexualförbrytare som rymmer från fängelset med en ny prövning/rättegång.

Bloggen har varit i kontakt med ett flertal experter och samhällsdebattörer, vilka är mycket oroliga över extremisternas frammarsch. Farhågorna består i att Miljöpartisterna inte kommer att kunna vara opartiska i sin bedömning utan kan komma att låta sin gröna ideologi färga av sig på besluten, en ideologi som säger att människor fritt ska få röra sig över nationsgränserna. Om så är fallet kan tiotusentals immigranter som helt saknar asylskäl komma att beviljas uppehållstillstånd. Samhällsdebattören Burdo Kaksi kommenterar:
”Nej, fifan allså. Detta er inte bra för rättsäkerheten. Fattar do?”


"Miljöpartister i migrationsdomstolarna? Sverige nästa!"