torsdag, augusti 31, 2006

Angående kvällens Insider

Har precis tittat klart på kvällens avsnitt av TV3:s Insider, som ikväll handlade om småpartierna utanför riksdagen. Och det blev väl ungefär vad man kunde förvänta sig av TV3.

Aschberg visade återigen att han är fullkomnligt oduglig som debattledare. Han avbröt och hånade efter eget tyckande.
Detta fick Nationaldemokraternas representant att bli sju tunnor förbannad och be Aschberg hålla truten.
Rättvisepartiets representant verkade väldigt upprörd över att hon inte fick mer taltid än någon annan, och försökte kompensera det genom att avbryta de andra.
Enhet representerades av en flummig hippie som var svår att ta på allvar.
Nordisk unions representant var en riktig knöl som var direkt oförskämd mot övriga deltagare.
Rikshushållarna lyckades lämna svaret ”Vi måste avskaffa skatterna” på varenda fråga. Oavsett om det handlade om arbetslöshet, integration eller olika förbud.
Piratpartiet har jag vanligtvis inte mycket till övers för, men man får ändå erkänna att dom var ett av de partier som gav det mest seriösa intrycket.
Sverigedemokraterna representerades av Anna Hagwall som gav ett seriöst intryck. Tyvärr fick hon inte särskilt mycket taltid. Inte så konstigt med tanke på att debatten bäst kan liknas vid en hönsgård där den som skrek högst fick mest utrymme. Jag är glad att Anna inte sänkte sig till deras nivå. Tummen upp för dig Anna!

Nästa vecka ska Insider handla uteslutande om SD. Det ska bli intressant att se, även om jag knappast tror att det kommer bli seriösare än dagens smörja.

Nu ska jag sova. God natt.