torsdag, juni 22, 2006

SD har fler invandrare än SAP

-Om obekväma siffror och Socialdemokratiska smygrasister


Ja, det är faktiskt sant, tro det eller ej. Sveriges radio har tillsammans med Statistiska centralbyrån undersökt hur stor del av de olika partiernas kandidater till kommunfullmäktige som har invandrarbakgrund. Undersökningen kan läsa här. Resultatet? ”Invandrarfientliga” Sverigedemokraterna har fler invandrare på sina listor än fyra av de sju riksdagspartierna, detta trots allt prat om kvotering, mångfald och integration från etablissemangets sida. Mycket snack och lite verkstad således. Värt att nämna är också att SD inte praktiserat någon kvotering. De invandrare som står på våra listor står där av anledningen att dom är dugliga och kompetenta, inget annat. Om inte detta bevisar att vi inte är främlingsfientliga vet jag inte vad som krävs.
Men några egentliga förhoppningar om att våra motståndare ska ompröva sin syn på oss har jag egentligen inte. Hittills har dom ju lyckats blunda för det faktum att vår vice partiordförande är en utomnordisk invandrare, så nog ska dom kunna blunda för det här också. Men, men… den som lever får se.

För att gå vidare tycker jag det är intressant att ta en titt på Socialdemokraternas siffror. Inget parti talar väl så mycket om integration och mångfald som Göran Persson och hans grabbar. Men så är dom populära bland invandrare också. Jag har inga exakta siffror, men om jag inte minns helt fel så röstade
70 % av invandrarna på vänsterblocket i förra valet. Också bland medlemmarna tycks det vara gott om invandrare. På valaffischer och hemsidor visar partiet stolt upp bilder av människor med mörk hud och svåruttalade namn. Men på valsedlarna lyser dessa människor med sin frånvaro. Hur kommer detta sig? Kan det i själva verket vara så att Socialdemokraterna är rasister? Inför förra valet skapade Janne Josefsson stora rubriker genom att avslöja smygrastiska lokalpolitiker. Av någon anledning blev massmedias dom att detta enbart skulle varit ett problem hos Moderaterna. Vi som faktiskt såg inslaget vet att så inte var fallet. Politiker från alla riksdagspartier utom Miljöpartiet avslöjades med att säga saker som gick stick i stäv med vad deras respektive partier sade sig stå för. Socialdemokraterna utgjorde inget undantag, flera lokala förmågor fick sina sanna åsikter avslöjade, till partiets förskräckelse. Socialdemokraternas rasism kan jämföras med den människosyn som var rådande under kolonialtiden, där anses det vara i sin ordning att leva ihop med vildarna så länge de vet sin plats och lyder sina härskare. På den tiden de vita, idag Socialdemokraterna.

Är jag seriös? Nej, faktiskt inte. Socialdemokraterna är inte rasister, däremot hycklare och struntpratare av den högre skolan.