torsdag, juni 08, 2006

Lilla Ida är ledsen

Efter fiaskot i Ungt val är nog många Vänsterpartister lite buttra. En som helt klart inte är glad är Ung vänsters ordförande Ida Gabrielsson, som på förbundets hemsida ger uttryck för sin besvikelse. Klicka här för att läsa artikeln. I likhet med partiledaren Lars Ohly tycker Ida att man inte kan lita på Internetomröstningar. Detta grundar hon dels på att medlemmarna på Lunarstorm där omröstningen skett inte är representativa för ungdomen. Själv besöker jag Lunarstorm nästan varje dag. Där finns pojkar och flickor, fattiga och rika, storstadsbor och lantisar, svenskar och invandrare. Det finns hip-hopare, patrioter, kommunister, fjortisar och fotbollsspelare. Låt gå för att hårdrockare och punkare kanske är lite underrepresenterade då dom hellre hänger på Helgon, men jag kan ändå inte komma på någon annan sajt som är mer representativ för ungdomar än Lunarstorm. Kan du det Ida? Och hade vi hört samma klagosång om Vänsterpartiets resultat varit högre?

Det riktigt löjeväckande i lilla Idas artikel är emellertid hennes anklagelser om fusk från Sverigedemokraternas sida. Hon antyder att SD-sympatisörer registrerat flera konton och sedan utnyttjad dessa för att rösta flera gånger om. Jo visst Ida, så måste det vara. Dom dumma SD-rasisterna måste ha fuskat, för aldrig kan det väl vara så att Sveriges unga faktiskt gillar deras politik? Kanske kan denna teori även förklara Vänsterns eget usla resultat? ALLA de andra partierna kanske också fuskat?

Nej du, Ida. Det här snacket köper jag inte. Nog finns det SD-sympatisörer som försökt fuska, det finns det nog i alla partier. Men har du några argument för att SD-väljare skulle vara ohederligare än andra?

Nej, det är nog dags för dig att inse den bittra sanningen. Vänstervågen är över, framtiden tillhör oss nationalister.


PS. Jag lässte precis en artikel i Expressen där jounalisten Niklas Svensson gör gemensam sak med Ida och anklagar SD för fusk. Som trogen besökare på SDU-forumet kan jag upplysa mina läsare att det inte förekommit några uppmaningar till fusk. Allt vi gjort är att uppmana de som inte hade konton på Lunarstor att skaffa sig detta och rösta på SD. Att enstaka SD-sympatisörer fuskat är som jag redan sagt både möjligt och troligt, men det är knappast mer utbrett hos oss än hos något annat parti.