torsdag, maj 04, 2006

Välkommen i gänget KD

Vänsterbanditerna i ”Osynliga partiet” har slagit till igen, denna gång i Hässleholm. Målgruppen för deras attacker har tydligen breddats, Centerpartiet slapp undan denna gång, istället var det Kristdemokraterna fick ta del av huliganernas gatustens-argument. Lär mer om det här. Därmed vill jag vara den förste att välkomna även KD in i den verklighet vi Sverigedemokreter levt i de senaste 18 åren. ”Osynliga partiet” må vara en ny företeelse, men människorna bakom projektet är samma som år ut och år in attackerat Sverigedemokratiska tillställningar, enda skillnaden är att då kallar de sig själva för Antifascistisk Aktion (AFA) istället. SD har vid en rad tillfällen bett de etablerade politikerna ta i med hårdhandskarna mot avgrundsvänsterns våldsmetoder, men hittills har vi talat för döva öron.

Visst har enstaka ledarskribenter och borgerliga politiker uttryckt sitt missnöje mot metoderna, men i praktiken har ingenting hänt, vänsterligisterna har ostört kunnat fortsätta sina härjningar. Nu kanske vi slutligen kan få se en förändring. För inte tänker väl C, KD eller den övriga alliansen sitta tysta medan deras medlemmar hotas och deras egendom vandaliseras?
Låt oss hoppas att de borgerliga för upp vänstervåldet på dagordningen och driver igenom de beslut som krävs för att få ett stopp på attackerna.

Jag själv har faktiskt ett par förslag att komma med. För det första måste bråkmakarna åtalas. Idag har vi en verklighet där aggressiva vänsterbanditer lassas på en buss och sedan släpps av några kilometer bort. Deras beteende får inga som helst efterföljder och snart är dom igång och bråkar igen. Låt istället bussen gå till närmaste polishus där lagbrytarna registreras och förhörs så att åtal kan väckas.

För det andra bör vi ge polisen befogenhet att slå tillbaka ordentligt vid kravaller. Alltför många gånger har vi sett hur polismän defensivt står med sina sköldar och bara skyddar sig mot inkommande projektiler. Så ska det inte vara. Låt polisen sätta hårt emot hårt med vattenkanoner, gummikulor och tårgas. I trängda situationer ska givetvis en polisman kunna använda sitt tjänstevapen utan att riskera åtal för tjänstefel.

Kom igen Alliansen! Det är möjligt om bara viljan finns. Rensa ut de röda lössen ur demokratins fana!