tisdag, maj 02, 2006

Välfärdsparasiterna demonstrerar

Så har årets 1 Maj passerat, med sina sedvanliga demonstrationer. Dels demonstrerar Socialdemokraterna mot de orättvisor deras egen politik skapat. Dels demonstrerar rånluvevänstern mot… ja, lite allt möjligt tycks det. Igår kallade dom sig för Reclaim the city, men det är samma människor som annars även kallar sig AFA, Osynliga partiet och Global intifada Vad rånluvevänstern protesterar mot varierar, men deras genomgående budskap tycks vara att det är synd om folk med lite pengar, och att det är de som har mycket pengar som bär skulden för det. Det finns pengar säger dom, men de rika roffar åt sig allt med försämrad välfärd för vanligt folk som följd. Och vad gör rånluvevänstern åt det? Vi tar en titt på vad som sker när dom för ut sitt budskap.

  • Vandalisering. Rånluvevänstern gör sig ständigt skyldig omfattade skadegörelse. Det kostar pengar att reparera.

  • Vårdkostnader. Rånluvevänstern tycker om att slåss, vilket resulterar i ökad belastning på sjukvården. Dels behöver deras offer vård. Dels behöver dom själva vård när dom åkt på stryk av sina tilltänkta offer, något som för övrigt är den vanligaste utgången enligt SÄPO. Resultatet blit högre kostander och längre vårdköer.

  • Polisresurser. När rånluvevänstern demonstrerar kommenderas det poliser dit för att stävja deras härjningar. Även när nationalister demonstrerar behövs det poliser. Men detta beror inte på att nationalisterna ställer till med bråk utan på att rånluvevänstern ofta försöker attackera dessa tillställningar. Dessa polisresurser skulle behövas till annat. Resultatet blir att mindre tid kan läggas på annan brottslighet och även högre kostnader när lediga poliser tvingas in i tjänst.

  • Med andra ord har rånluvevänstern inte bara misslyckats med att förbättra välfärden, genom sitt kriminella beteende försämrar dom tvärtom välfärden för gemene man, dom är med andra ord parasiter på vår välfärd. Vill ni göra en sann insats för välfärden? Ta av er rånarluvan, kasta batongen i närmsta soptunna och börja verka på fredlig väg.