torsdag, maj 18, 2006

Färdigskrivet för Nickersson

En av de roligaste sakerna med att driva en blogg är att få kommentarer på vad man skriver. Det är alltid kul att få beröm för sina artiklar eller få höra att man har sunda åsikter. Givetvis är inte alla kommentarer positiva, utan man får räkna med att få sina åsikter och argument prövade. Detta är i sig inget negativt. En aktiv debatt på bloggen är både intressant att deltaga i och att passivt iaktta, dessutom lockar det debattörerna att återkomma ofta vilket ger bloggen större trafik.

Men precis som på övriga Internet har bloggosfären sina rötägg. I regel anonyma personer, vars inlägg mestadels består av skällsord och förolämpningar. I regel anonyma som sagt, men inte alltid. Här på bloggen har vi under en längre tid fått utstå diverse oförskämdheter från Nicklas "Nickersson" Eriksson.

Nickersson är aktiv i Socialdemokraterna, men ger samtidigt uttryck för åsikter som nog stämmer bättre med Ohly än med Persson. (Nationalstaten gynnar bara de rika och arbetarna har inget fosterland.) På Internet är han mest känd för sin medverkan på
LO Ung blogg, en samlingssida för sju bloggare som handlar om att vara ung och på väg in i arbetslivet. Exakt vad 31-årige Nicklas där att göra är fortfarande oklart, likaså vad alla angrepp på Sverigedemokraterna har med ämnet att göra.

Nickerssons kommentarer här på bloggen har i merparten av fallen bestått av diverse anklagelser och förolämpningar, någon konstruktiv kritik har det aldrig varit tal om. Det uppenbara syftet är att kränka oliktänkande och sprida dålig stämning. Jag har tidigare varnat Nickersson att hans inlägg kommer raderas om han inte skärper sig, något han inte hörsammat.
Därför deklarerar jag nu att det är färdigskrivet för Nickersson på min blogg. Alla nya inlägg han skriver kommer att raderas, likaså inlägg som är svar på hans alster. Kom tillbaka när du lärt dig lite vanlig hyfs!

Detta ska inte tolkas som att jag inte tål kritik. Björn Kuma (socialliberal) och andra seriösa motdebattörer är fortfarande välkomna att skriva.