torsdag, maj 18, 2006

BB-Jessica till riksdagen?

Efter att ha läst i Aftonbladet om Jessicas skändning av den norska flaggan på självaste 17 maj beslöt jag mig för att för att titta på Big brother. Första gången den här säsongen, första gången någonsin utan att vara i sällskap av någon kompis som varit den drivande för att sätta på tv:n.
Och nog för att jag genom diverse artiklar i kvällspressen förstått att Jessica är allt annat än beundringsvärd, men att det var så här illa, ja det kunde inte ens jag tro. För att sammanfatta:

Jessica:
  • Tror på en fri sexuallitet. Har haft sex med tre olika män i huset. Ett rekord för svenska BB.
  • Sitter inte fast i någon tråkig "hetronorm". Tycker att homosexuallitet är fint och normalt.
  • Pratar häftigt, ingen töntig svenne-svenska här inte! Hälften av alla meningar är mer eller mindre på engelska. Dessutom är hon väldigt duktig på att svära.
  • Är inte någon "jävla nationalist". Säger sig inte ha några problem urinera på den svenska flaggan. Tycker inte att man respekterar alla människors lika värde om man älskar sitt land.
  • Tar ingen skit. Blir förbannad och sätter igång att gapa och skälla när någon inte håller med henne.

    Varför slösar Jessica bort sin talang i BB-huset? En ung kvinna med hennes egenskaper borde kandidera till riksdagen! Okej, hon kanske är lite väl färgstark för (m) och (kd), men övriga partierna borde rimligtvis strida med svärd och yxor om hennes gunst. Varför inte Miljöpartiet? Hon och Gustav Fridolin är ju som gjorda för varandra.