onsdag, maj 24, 2006

AFA slår till igen!

Saxat från Expressen:


"Den 23-åriga KTH-studenten gick förbi AFA-aktivisterna. Då knivhöggs han i ryggen och fick sys med 16 stygn.- Han högg helt oprovocerat, säger 23-åringen. ... Enligt Ulf Janzén på Södertörnspolisen var det ett tiotal AFA-aktivister som utförde överfallet. - De går på helt oskyldiga människor och försöker provocera fram ett bråk. De är ute efter att slåss och det enda man kan göra för att klara sig är att springa därifrån, säger han."

Vidrigt? Absolut. Överraskande? Knappast. AFA slåss inte för sin politiska övertygelse, de har skaffat sig en politisk övertygelse som ursäkt för att misshandla folk. Och det är uppenbarligen inte bara meningsmotståndare som drabbas, när AFA drar runt går inte någon säker. Förutom ovan nämnda incident har vi brandbomben på en fullsatt McDonalds-restaurang i Nyköping i färskt minne. Låt oss inte heller glömma attacken mot en grupp tältande hemvärns-ungdomar i Malmö för ett par år sedan.

Hur länge tänker politikerna låta avgrundsvänstern hållas? Vänsterblocket har varit minst sagt flata, kanske för att Vänsterpartiet är medvetna om att krafttag mot vänstervåldet skulle resultera i fängelse för stora delar av det egna ungdomsförbundet. Den borgerliga oppositionen har inte varit mycket bättre, men förhoppningsvis får vi se en förbättring efter "Osynliga partiets" attacker mot Kristdemokreter och Centerpartister. Vid en borgerlig valseger i höst hoppas jag att en av de första åtgärderna blir att ge polisen befogenheter för att krossa AFA och övriga välfärdsparasiter en gång för alla.