söndag, januari 29, 2006

Aggressiv rasist styr SSU

SSU brukar vara snabba med att anklaga oss Sverigedemokrater för att vara rasistiska och kriminella. Efter att ha läst ett par internet-tidningar under eftermiddagen tycker jag att de beskrivningarna snarare stämmer in på deras egen förbundsordförande Anna Sjödin.

Den här lilla historien utspelade sig igår kväll på puben Crazy horse i Stockholm när Sjödin och ett antal SSU-kamrater bestämt sig för att gå ut och ta några järn. Snart blev Sjödin lite väl överförfriskad (kanske var det skattebetalarna som stod för kalaset?) varför bartendern förnekade henne påfyllning, något som inte uppskattades av Sjödin som högljutt uttryckte sitt missnöje. Snart blev pubens vakter tvungna att be SSU-sällskapet att gå vilket de vägrade göra. När vakterna börjar leda ut en av de andra SSU:arna kastar sig den rasande Sjödin över en av dem och överöser honom med knytnäveslag medan hon skriker rasistiska tillmälen. Hon blir dock snabbt övermannad av vakterna som kallar på polis. För Sjödin slutade kvällen i en fyllecell med en misstanke om våld mot tjänsteman hängande över sig.

I SDU har vi tack och lov en lite mer respektabel förbundsordförande. Martin Kinnunens värsta brott består så vitt jag vet av att tjuvåka i en grekisk tunnelbana. Och till skillnad från i Sjödin-affären har varken Martin eller någon annan i SDU försökt lägga skulden på någon annan eller kallat någon inblandad för svartskalle.

Skål Anna!

Läs mer om historien här och här.

Det är inte bara bidragsfusk SSU:s ledning sysslar med nu för tiden