söndag, november 06, 2005

SD-möte i Varberg

Har nyss sagt adjö till ett antal partikamrater efter det partimöte vi hållit under eftermiddagen. Hade skickat ut ganska många inbjudningar men resultatet var tyvärr lite klent. Det var en liten, men mycket positiv skara Sverigevänner som samlats denna regniga söndag. Medan kaffe och kakor intogs talade vi om samhällets problem, utbytte erfarenheter om det mångkulturella Sverige och diskuterade vad vi som parti behövde göra för att få till en förändring.

SD-Varberg har det senaste året haft en positiv medlemsutveckling och idag står vi starkare än någonsin förr. Efter dagens möte växte vi ytterligare då en sympatisör bestämde sig för att lösa medlemskap och garanterade att hans bror skulle göra det samma. En annan rolig detalj var att det visade sig att en av våra medlemmar jag inte träffat innan var adopterad från ett utomeuropeiskt land. Hur ska de lokala ”antirasisterna” handskas med detta obekväma faktum?

Vi ökar nu takten inför nästa års riksdagsval och kommer att arrangera gemensamma utdelningar av våra regionala flygblad. Till vintern kommer vi att hålla nya möten och diskutera vår kandidatur till kommunfullmäktige, där jag räknar med minst ett mandat. Framtiden ser ljus ut för SD-Varberg.