fredag, november 11, 2005

Pekgul flyr från mångkulturen

Att Socialdemokraterna höjer mångkulturen till skyarna är ingen hemlighet. Ej heller att de Socialdemokratiska topparna, i likhet med de flesta infödda svenskar helst inte vill bo i något mångkulturellt område. Den som har råd flyttar bort från mångkulturen och bosätter sig hellre i… låt oss säga Sörmland, på något trevligt gods eller liknande. Fram tills nu fanns det dock i alla fall en toppsosse kvar i det paradis som Olof Palme och hans efterträdare bestämt sig för att tvinga på resten av folket. Hon är emellertid inte svensk. Jag talar om Nalin Pekgul, muslimsk invandrare och ledamot av partistyrelsen, bosatt i multikultighettot Tensta.

Men nu verkar till och med Nalin ha fått nog. Den muslimska fundamentalismen är visst inte så trevlig att ha runt knuten. Att sedan hitta en skottskadad kille vid ytterdörren ökar inte direkt på trivseln.

Kära Socialdemokrater, sluta hyckla. Att tala sig varm för invandring, mångkultur och integration för att sedan ta bilen hem till herrgården eller det helsvenska villaområdet är allt annat än ärligt. Det är hög tid att ni börjar leva som ni lär. Persson, Nuder och ni andra, skaffa en hyresrätt i Rinkeby. Då kan ni uppleva er älskade mångfald på första parkett. Alternativt bor ni kvar där ni bor nu, men då bör ni också ta bladet från munnen och erkänna vad vi nationalister sagt i alla år: Mångkultur och invandring är inte något positivt. Verkligen, verkligen inte.

* S-toppen törs inte bo kvar i förorten